PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Biblioteket åpent i hele sommer: Her er åpningstidene

Bibliotekene våre har åpent hele sommeren! Ta turen innom når du trenger pause fra sola (eller regnværet). Åpningstidene finner du her.

Sommertider fra 28. juni

Fra 28. juni har vi åpent mandag til fredag fra 11-14 på Bjørkelangen, og torsdager 11-14 på Rømskog.

Meråpent som vanlig fra mandag til lørdag 07-22 Bjørkelangen og døgnåpent på Rømskog.

Nå er det i tillegg sommerlånetid på bøker, filmer og lydbøker! Du får låne til 9. august. Er det venteliste eller vi har lånt inn fra andre bibliotek er det vanlig lånetid på 4 uker.

Sommerles

Sommertid er lesetid, hvorfor ikke melde på barnet ditt på den digitale lesekampanjen Sommerles? I sommer kan alle 1. - 7. klassinger i Aurskog-Høland være med på Norges kuleste lesekampanje, sammen med barn fra hele Norge.

– I fjor var det 270 barn som deltok på Sommerles her i Aurskog-Høland. Så langt i år har vi allerede rundt 300 deltakere, så det er kjempefra. Det er fortsatt tid til å bli med, sier biblioteksjef Marianne Mørch Grahn i Aurskog-Høland kommune.

Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år. I fjor deltok over 120.000 barn i Norge. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie, og dermed øke lesekompetansen, i en periode der den vanligvis svekkes. I fjor satte Aurskog-Høland-leserne rekord i antall leste sider.

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 28.06.2021