PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

18.10.2021 Informasjon og status koronavirus

Det er nå satt 23.772 koronavaksiner i kommunen. Vaksinedekningen i vår kommune er god, og vi er nå god i gang med å vaksinere også dem under 18 år og flere har også fått dose tre. Våre skoler er på grønt nivå og smitten i kommunen er synkende.

Aurskog-Høland er en av kommunene i landet med høyest vaksinedekning.

Mer informasjon om koronavaksinering i vår kommune finner du her.

18. oktober hadde vi 5 personer i hjemmeisolasjon, og totalt har 620 personer i kommunen testet positivt på korona under hele koronapandemien. Tallene oppdateres en gang i uken.

Mer informasjon

Har du spørsmål om korona? Ring den nasjonale koronatelefonen 815 55 015 og se også informasjonen som ligger på www.helsenorge.no.

• For å bestille test - ring legevakten 116 117.

Regler og tiltak

Vi anbefalinger og råd fra helsemyndighetene. De finner du her: helsenorge.no.

Information in other languages

Information from the Norwegian government in different languages is available here.

Informasjon fra NAV

Korona - hva gjelder i min situasjon?

Hvilke koronatiltak blir avviklet og hvilke forlenges? Norge har åpnet igjen, og NAV går gradvis tilbake til regler som gjaldt før pandemien. Se en foreløpig oversikt over tiltak som avvikles eller forlenges.

Sist endret: 20.10.2021