PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Visste du at lag og foreninger kan låne møterom gratis?

Det er gratis for lag og foreninger å låne møterom på rådhuset på Bjørkelangen og det tidligere kommunehuset på Rømskog. Møterommet Krepsen har utstyr for videokonferanse.

Lag, foreninger og privatpersoner kan låne eller leie møterommet Krepsen, kantina og kommunestyresalen på rådhuset. Nå som det er korona er det plass til ni personer på Krepsen, 45 i kommunestyresalen, og 25 i kantina. 

Det er også mulig å låne Lille festsal for 35 personer, Store festsal for 70 personer, kommunestyresalen for 12 personer, møterom 2 for 10 personer og stua for 15 personer på det tidligere kommunehuset på Rømskog.  

Lag, foreninger og privatpersoner kan låne/leie rommene etter klokka 16.00. Nøkkel hentes på innbyggertorget i åpningstiden, og leveres tilbake dagen etter innen klokka 12.00. 

Bestilling av møterom gjøres på innbyggertorget. Ring 63 85 25 00 for å bestille rom.  

Møterommet Krepsen er utstyrt med standard audiovisuelt utstyr (AV-utstyr). Standard AV- utstyr er storskjerm med tilkoblingsmuligheter for HDMI, VGA, USB og internett. Det er strømuttak i bordet. Man må ha med egen PC. De andre rommene har ikke videokonferanseutstyr.  

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 19.05.2021