PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ragnar står i kiosken

Vi vil høre fra deg: Velkommen til dialogmøte

Vi vil vite hva som er viktig for deg som bor i kommunen, og hva vi kan samarbeide om fremover. Vi inviterer lag, foreninger og andre interesserte til møter i april. Ordfører/varaordfører kommer, og det blir enkel servering. 16. april møtes vi på Bjørkelangen.

– Vi vil gjerne høre hva som er viktig for dere, og ha dialog om hva vi kan samarbeide om fremover. I april inviterer vi lag, foreninger og andre interesserte til møte med sektor Kultur og medvirkning sier Ragnar Heide, leder KulturArena og Fritid i Aurskog-Høland kommune.

Aurskog-Høland kommune har i flere år hatt et dialogmøte i året med lag og foreninger.

– Vi har i de senere årene hatt færre og færre som møter opp på dette møtet. Vi har da sammen med Idrettsrådet og Kulturrådet blitt enig om å prøve å dele de opp geografisk med saken som er aktuelle der de bor. Vi håper derfor at flere lag og foreninger nå møter opp. Det er i tillegg åpnet opp for enkeltpersoner å komme hvis de har lyst til det, sier Heide.

På alle møtene blir det også informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, og politisk spørretime ved ordfører/varaordfører. Det blir enkel servering, kaffe og te.

Dialogmøter våren 2024

  • Klubbhuset til Rømskog IL, 3. april klokken 19.00-21.00. Hvordan kan kommunehuset og samfunnssalen brukes framover. Rømskog 2032 presenterer sine planer. Informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, politisk spørretime ved ordfører/varaordfører, og kafedialog. 
  • Aur prestegård, 4. april klokken 19.00-21.00. Hvordan kan Aurskog kommunehus brukes framover? Innlegg fra Aurskog næringsforening. Aursmoen skole og barnehage - en møteplass for alle? Informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, politisk spørretime ved ordfører/varaordfører, og kafedialog. 
  • SHIULs klubbhus, 8. april klokken 19.00-21.00. MIA-Bygdetunet som møteplass, og forventninger fra MIA til Hemnes. Informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, politisk spørretime ved ordfører/varaordfører, og kafedialog. 
  • HIULs klubbhus, 9. april klokken 19.00-21.00. Innlegg fra Opp med Hølandsbygdene - hva kan vi få til sammen? Løken gamle kirkegård - et kulturminne med muligheter. Informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, politisk spørretime ved ordfører/varaordfører, og kafedialog. 
  • Rådhuset, kommunestyresalen, 16. april klokken 19.00-21.00. Frivilligsentralen - Stasjonsparken, en ny møteplass i sentrum. Informasjon om blant annet kommuneplanens samfunnsdel, politisk spørretime ved ordfører/varaordfører, og kafedialog. 

Velkommen!

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 11.04.2024