PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi gratulerer vinnerne av Frivillighetsprisen 2022!

Aurskog-Høland kommune har mange hverdagshelter. Hvert år setter vi skikkelig pris på noen av dem. Vi gratulerer Jesper og Magdalena Maj Larsen som vinnere av årets frivillighetspris!

– Dere stiller opp og legger til rette for mestring og opplevelser. Dere er trygge voksne som er kunnskapsrike og som vil dele dette med barn og unge. Dere stiller alltid opp og bruker det meste av fritida på dette arbeidet, sa ordfører Gudbrand Kvaal da han delte ut prisen på et arrangement i Aurskog-Høland kulturarena. 

Jesper og Magdalena Maj Larsen leder ungdomsgruppa av Bjørkelangen jeger- og fiskeforening, ungdomsgruppa. De får prisen for det flotte arbeidet og den store arbeidsmengden som de legger ned i egen forening, og ellers i Aurskog-Høland: Deres bidrag som natteravner, og engasjementet for barn og unge på Frivilligsentralen med matlaging, aktiviteter og Språkkafe. Deres engasjement for Grasåsen skytesenter, hvor mange brukere får dra nytte av den felles innsats som legges ned der.

Åpent, aktivt og trygt lokalsamfunn

Frivillighetsprisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine idéer og pågangsmot har bedret trivselen og livskvaliteten for andre samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt lokalsamfunn. 

Prisen skal være med på å motivere mottakeren og andre til fortsatt å kunne bidra med frivillighet i vår kommune. En jury bestående av én person fra samarbeidsutvalg i frivilligsentralen, kulturrådet, eldrerådet, ungdomsrådet og idrettsrådet innstiller prisen, som blir delt ut i desember.

Prisen består av et diplom, samt 12.500 kroner som mottakeren skal dele ut til et selvvalgt frivillig formål innenfor Aurskog-Høland kommune

Tidligere vinnere

2021 Julehjelpen ved Morten Rognan
2020 Inger Heggen Olsen
2019 Aurskog-Høland Røde kors Omsorg
2018 Finn Herlofsen
2017  Marit Krogh  
2016 Knut Katralen
2015 Dugnadgjengen for bygging av Søndrehallen
2014 Erik Hübenthal
2013 Anny Landsverk
2012 Mary Herborg og Rolf Kongtorp
2011 Terje Guldbransen
2010 Sigrun Stigen
2009 Martin Hasle, Ingar Bergersen, Vidar M. Løken og 
Bente Hauger
2008 Dugnadsgjengen Høland Idrettslag
2007 Olaf Engen og Ove Enger

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 06.12.2022