PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Portrett av Gry Røste foran rådhuset.

Velkommen til ny kommunedirektør!

Gry Røste har sin første arbeidsuke som kommunedirektør i Aurskog-Høland kommune, og vi ønsker henne hjertelig velkommen!

– Jeg gleder meg til å bli kjent med alle. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av kommunen før start. Jeg vet at det er mange flinke, engasjerte og inspirerende ansatte her, som jeg ser frem til å samarbeide med, forteller Røste.

Denne uka står blant annet innføring og møter om økonomiplan, kommunevalg og kommuneplan på programmet. Torsdag blir det ledersamling med alle lederne i kommunen, og innspilling av en ny podkastepisode. Mens på fredag skal ordfører Gudbrand Kvaal ta henne med på en kjøretur rundt om i kommunen og vise henne alle tettsteder.  

– Da kan han fortelle meg om det jeg ikke kan lese meg opp på, og jeg skal få lære mer om selve kommunen. Det blir en veldig ålreit start og jeg gleder meg til å komme i gang!

Gry Røste er 53 år og er fra Fetsund. Hun kommer fra jobben som direktør for helse, omsorg og mestring i Lørenskog kommune. En stilling hun har hatt i over 11 år. Hun har tidligere lang erfaring i leder- og prosjektlederstillinger i Oslo kommune, blant annet som barnevernsjef, avdelingssjef og prosjektleder for utviklingsprosjekter. Røste er utdannet sosionom og har master i ledelse.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 03.05.2023