PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ungdom som velger utenfor boksen - Ny podkastepisode

I ukens episode av «Former felles framtid» møter du Isabell Adolfsen, styrkeløfter fra Momoen, og Miss Norway-deltaker, Julie Dahlen Børresen fra Bjørkelangen. De snakker om å ta utradisjonelle og annerledes valg.

Hør hele episoden her

Den siste tiden har ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer laget podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.  

Tørre å satse

22 år gamle Isabell Adolfsen har både gull- og bronsemedalje fra junior-EM. Hun har drevet med styrkeløft siden hun var femten. Nå er målet å løfte 200 kg i markløft og å delta i VM. Men for å nå dit må hun trene hardt og velge bort andre ting.

Julie Dahlen Børresen er en av finalistene i årets Miss Norway. Hun har vært en aktiv blogger gjennom hele ungdomstiden og alltid vært glad i å skrive og formidle. Det å melde seg på Miss Norway er en mulighet til å nå ut til enda flere med sakene hun brenner for. 

Valgene deres har åpnet nye dører. De har fått oppleve mye og blitt kjent med mange spennende mennesker. De oppfordrer også andre til å følge sine drømmer, men har et ønske om at vi alle skal være mer rause med hverandre.  

Ny episode hver onsdag

Hver onsdag vil vi publisere en ny episode.

Neste uke skal det handle om valg og demokrati. Onsdag 18. august vil du høre mer om det å etablere og drive næring i Aurskog-Høland.  

Har du gått glipp av tidligere episoder? Da finner du dem her.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 04.08.2021