PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med på kom deg ut-dagen!

5. september er Norges nasjonale turdag! Vår kommune byr på flotte turområder, og vi oppfordrer alle til å komme seg ut på tur denne søndagen. Her får du tips til nye turer, og til hvordan du kan gjøre turen trygg for deg selv og andre.

Friluftsliv trenger ikke å være komplisert. De viktigste turene er de man enkelt kan gå hjemmefra. Aurskog-Høland har flotte turområder. Her er det plass til alle, selv når vi må holde avstand. Trenger du inspirasjon til nye turer?  

Turtips

Stolpejakta

Bli med på stolpejakt! 60 stolper er satt opp rundt om i vår kommune. Stolpejakt er en morsom turaktivitet som gjør deg bedre kjent i kommunens kriker og kroker, og samtidig kan du vinne flotte premier. Det er bare å finne så mange stolper du ønsker innen 1. november. 

Som tidligere vil det bli lagt ut fysiske kartfoldere for bruk til «Stølpejakta 2021» som kan hentes ulike steder i kommunen. Du kan se oversikten over hvor du kan hente ut kartfolder her, eller lese mer om hvordan du laster ned og bruker appen på www.stolpejakten.no.  

Unngå smittespredning – gjør turen trygg

Bruk nærmiljøet ditt alene eller i små grupper, og husk å holde avstand. God tur!

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 04.09.2021