PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sommerskolen 2021 er i gang!

På mandag gikk startskuddet for sommerskolen i Aurskog-Høland. Over hundre barn og ungdommer går på skole denne uken for å lære mer om kunst, musikk, teater, livet på gården og friluftsliv. I løpet av sommeren skal 240 barn og unge delta på sommerskolen.

Friluftsskole/Vilmarksuke: En fin gjeng ungdomsskoleelever lærer mer om friluftsliv. Mandag var de ute med packraft på Tævsjøen. De laget seg hamburgere fra bunnen på primus, og kosa seg stort! Denne uka skal de blant annet fiske fra kano, lære førstehjelp og overnatte i hengekøye. 

Killingmo gård: 30 barn fra 5. til 10.klasse er med på forskjellige gårdsaktiviteter, som stell av dyr og turgåing med alpakker. De skal i løpet av uken designe og lage sitt eget produkt, og også prøve seg både på zipline og klatring. 

På kulturskolen: Denne uken er 60 barn med på ni forskjellige tilbud på kulturskolen.

På kulturskolen: De spiller blant annet trommer og trompeter, og driver med keramikk, maling og teater. De har også skrivekurs og det er flere forfatterspirer her!

På kulturskolen: Barna var fra 5.- 10. klasse, og det ble knyttet bånd på tvers av skoler i kommunen vår. En flott og lærevillig gjeng som på slutten av uken skal både ha oppvisning og kunstutstilling av det de har gjort. 

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 29.06.2021