PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sommeropplevelser i Aurskog-Høland! Ny podkastepisode!

Enten du er innbygger i Aurskog-Høland eller ei: I denne episoden av «Former felles framtid» får du tips til spennende sommeropplevelser i Aurskog-Høland.

Hør episoden her.

Er det mulig å gå på tur med en alpakka? Har du kanskje lyst til å dra på «glamping» – sove ute under stjernene og ha muligheten til å observere naturlivet fra en idyllisk glassiglo? Hvilke badevann finnes i kommunen og hvor kan du padle og oppleve naturen på kloss hold? Hva er egentlig stolpejakta og hvor kan du gå på tur? Og hvilke sommeropplevelser kan du egentlig få ved Skullerud?  

Månedens podkast-gjester gjør sitt beste for å svare deg! Episoden avsluttes som vanlig med en runde «Hot or not?». 

  

F.v. Podkastvert Lars Jørgen Skaret, Kari-Anne Ellingsen fra Killingmo Alpakkagård, Carl-Fredrik Havnås fra Mangenfjellet turlag og Gerd Lovise Seierstad fra Gerdas garasje.  

Gjestene 

Kari-Anne Ellingsen, daglig leder ved Killingmo gård hvor du kan gå tur med alpakka, kjøpe alpakkaprodukter og booke en natt i glassiglo. Gerd Lovise Seierstad driver Gerdas garasje med unike produktutvalg og keramikkurs på Løken. Carl Fredrik Havnås er bankmann og leder av næringsforeningen og for Aurskog-Høland utvikling. Han er glad i turer og stiller i denne episoden på vegne av Mangenfjellet turlag.  

Hør episoden her.

Episoder hver måned   

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen byr vi på både humor og alvor i denne kommunepodkasten «Former felles framtid». Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon. 

Nye episoder publiseres en gang i måneden. Følg med i juni! 

Har du gått glipp av tidligere episoder? Da finner du dem her.  

Her kan du finne turkart i Aurskog-Høland

Forfatter: Connie Iren Brenna

Sist endret: 24.05.2022