PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Podkast: Sommeropplevelser

59 grader nord, fiske, skating, bueskyting og glasskunst. I den nyeste episoden i kommunens podkast handler det om sommeropplevelser for barn og unge i Aurskog-Høland. I en tid hvor alt blir dyrere, er det viktig at det finnes et gratistilbud for barn og unge, spesielt i ferietider. Finnes det et slikt tilbud her i bygda? Det finner du ut her!

Du vil i denne episoden få høre mer om sommertilbud for barn og unge i Aurskog-Høland kommune. Hvilke tilbud finnes? Det får du høre om i vår nye podkast.

I podkasten treffer du Bjørn Ottesen, daglig leder i Høland idretts- og ungdomslag, og Jesper Maj Larsen i Bjørkelangen Jeger og fiskerforening. De snakker om aktiviteter som finnes for barn og unge i kommunen denne sommeren. 

Podkast på tvers

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.

Hvilke ønsker har vi for lokalsamfunnet fremover? Hvordan skal vi kunne skape en moderne, framtidsrettet og attraktiv kommune, og hvordan skal kommunen se ut når barna våre vokser opp? I forrige episode av kommunens podkast snakke vi om kommuneplanen. Du får møte ordfører Roger Evjen, kommunedirektør Gry Røste og innbygger (og sokneprest) Bjørn Skogstad, og de snakket om kommunens fremtid. Episoden finner du her.

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

Sist endret: 13.06.2024