PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

PODKAST: 1,5 milliarder – Hva går pengene til?

Hvordan lages egentlig kommunens budsjett? Hvor kommer kommunens inntekter fra? Hva skal det satses på i 2023? I denne episoden av «Former felles framtid» får du lære om hvordan kommunebudsjettet i Aurskog-Høland lages og hva pengene går til.

GJESTER: I bildet ser du podkastvert Lars Jørgen Skaret, Randi Ransberg, Eline Hestsveen og Olav Bleie.

Hvordan prioriterer politikerne? Kan innbyggerne påvirke budsjettet og hva som vedtas? Mange opplever at familiens private budsjett blir strammere ­­– Er det også slik med kommunebudsjettet? Ukens podkast-gjester gjør sitt beste for å svare deg!

Her er linken til episoden om kommunebudsjettet.

 

Gjestene

  • Randi Ransberg jobber som lærer ved Kjelle videregående skole. Hun er også kommunestyre- og formannskapsrepresentant, og sitter i styret til Aurskog-Høland Arbeiderparti.
  • Eline Hestsveen ­– sangfugl, lærer, kommunestyre- og formannskapsrepresentant. Hun sitter også i styret for Aurskog-Høland Senterparti.
  • Olav Bleie liker å være på hytta eller gå på tur i fjellet, men til daglig er han stabssjef for økonomi og organisasjon i Aurskog-Høland kommune.

Episoden avsluttes som vanlig med en runde «Hot or not?». 

Episoder hver måned  

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen byr vi på både humor og alvor i denne kommunepodkasten «Former felles framtid». Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.

Nye episoder publiseres en gang i måneden. Følg med januar!

Har du gått glipp av tidligere episoder? Her er en link til tidligere episoder av podkasten.

Sist endret: 01.12.2022