PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ønsketreet 2023

Røde Kors sin juleaksjon Ønsketreet er like rundt hjørnet. Gaveønsker kan meldes inn til og med 30. november. Ønsketreet står på Røde Kors sin stand på Bjørkelangens julemarked lørdag 2. desember, og på Bjørkelangen stasjon fra 4. til 14. desember.

Antallet barn som vokser opp i familier med vedvarende lavinntekt øker fra år til år. For mange barnefamilier er derfor Ønsketreet et kjærkomment lys i mørketiden. Formålet med Ønsketreet er å glede barn som lever under økonomiske vanskelige kår. 

Gaveønsker

Gaveønskene meldes inn via blant annet Home-Start/ Frivilligsentralen, helsestasjonen, barneverntjenesten, psykisk helse, NAV, flyktningetjenesten og Røde Kors.

Målet er at alle ønskene skal bli oppfylt.

Last ned Julegaveønsker_skjema og lever det utfylt til instanser som Home-Start, helsestasjonen, barneverntjenesten, psykisk helse, NAV, Røde Kors med flere.

Oppfyll et gaveønske

Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper mange gavmilde mennesker oppsøker Ønsketreet, og oppfyller et gaveønske.

Du finner Ønsketreet på Røde Kors sin stand på Bjørkelangens julemarked lørdag. 2. desember, og på Bjørkelangen stasjon fra 4. til 14. desember. Se aurskog-holand.frivilligsentral.no for åpningstider.  

Har du lyst til å bidra kan du ta med deg et rødt hjerte fra treet. Alder, kjønn og ønske står på baksiden. Når du leverer gaven (uinnpakket) sammen med hjertet, får du et grønt hjerte du skal henge på treet. Dette viser at gaven er oppfylt. Om du har tatt med deg et hjerte og ikke klarer å oppfylle ønsket, så gi beskjed. Vi sørger for at det henges opp et nytt hjerte på treet.

Har du behov for hjelp, eller vil hjelpe noen? 
Home-Start tlf. 457 23 595 e-post: lene.hoff.holmedahl@ahk.no   
Røde Kors tlf. 456 63 043 e-post: thomas.enget@rodekors.org 

Vipps til Røde Kors: 834133

Sist endret: 03.11.2023