PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny podkast: Nettverket og landsbyen

Hvordan jobber barnevernet i kommunen vår? Hvordan bygger de på ressurser rundt barnet, og i familiens nettverk? Hva er egentlig Home-Start , og hvem er det aktuelt for? Vi møter lederen for barnevernet, og en familiekontakt og frivillig medarbeider. Hør mer om deres arbeid i den nyeste episoden i kommunens podkast Former felles fremtid.

I denne episoden møter du Kristin Waaktaar Valle, leder for barnevernet i Aurskog-Høland kommune (og kusina til Paul Waaktaar i a-ha), og Bjørg Grønvold, homestart familiekontakt. Du får vite mer om hvordan barnevernet jobber i Aurskog-Høland, og du kan lære mer om Home-Start, et lavterskeltilbud som skal hjelpe småbarnsfamilier som er i en sårbar fase. Home-Start skal bidra til at barnefamilier skal få den støtten de trenger for å gi barna trygge og gode oppvekstvillkår. 

Podkast på tvers

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i kommunepodkasten «Former felles framtid».  Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon.  

Ny episode hver måned

Hver måned kan du høre en ny episode av vår podkast «Former felles framtid». Nye episoder publiseres en gang i måneden. Her får du innblikk i hvordan det er å være leder i kommunen vår. Følg med! 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 18.10.2023