PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny app: AktivAHK

Vil du bli mer aktiv i hverdagen? Aurskog-Høland kommune lanserer nå en treningsapp! Appen AktivAHK er designet for å gjøre fysisk aktivitet tilgjengelig for alle våre innbyggere. Les mer og last ned appen her!

Appen er utviklet i samarbeid mellom kommunen og ExorLive, og den har som mål å inspirere innbyggerne til økt fysisk aktivitet og deltakelse i lokalsamfunnet. 

aktivahk2.png

Tilgjengelig trening for alle 

Appen er utformet for å passe alle innbyggere, uavhengig av alder, evner, eller om de mottar tjenester fra kommunen. Appen inneholder en rekke treningsprogrammer som kan utføres både hjemme og utendørs, med eller uten treningsutstyr.  
 
Enten det gjelder å styrke muskulaturen, forbedre kondisjonen eller balansen, tilbyr «AktivAHK» en mangfoldighet av programmer som brukerne kan utforske. Dessuten tilbyr appen personaliserte treningsprogrammer basert på svarene brukerne gir på utvalgte spørsmål om deres individuelle behov og mål. 

Mer enn bare fysisk aktivitet 

Formålet er å bidra til forebygging og aktivisering av innbyggerne i kommunen. Ved å lette tilgangen til kvalitetssikrede øvelser og treningsprogrammer, sikter kommunen å motivere innbyggerne til en mer aktiv livsstil.

Last ned og kom i gang 

«AktivAHK» er nå tilgjengelig for nedlasting og kommunen oppfordrer alle innbyggere til å ta det første steget mot et sunnere liv.

aktivahk.png

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 07.05.2024