PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilde av Mari, Siri Mortensen, Helene og Siri

Næringskonferansen 2023 – en vellykket møteplass

Det å dyrke stolthet og bygge samhold er temaer som engasjerer mange næringsdrivende. Så da vi inviterte til næringskonferanse 15. september 2023 med dette temaet, kom rundt 100 deltakere til KulturArena.

– Det var veldig gøy å se at så mange er interessert i næringsutvikling, og at de valgte å sette av noen timer til inspirasjon og nettverksbygging. Vi håper at alle som deltok knyttet noen nye kontakter og ble inspirert til videre arbeid. Det ble vi!, sier Siri Bjørnstad, næringsutvikler i Aurskog-Høland kommune.      

Næringskonferansen er første større aktivitet som er gjennomført etter at kommunestyret i juni vedtok vår nye næringsstrategi. Den kan du lese ved å trykke på denne lenken: Næringsliv 2030- Strategi for næringsutviklingI år var konferansen en del av Folkehelseuka.   

Lokale, regionale og internasjonale foredragsholdere

For første gang på flere år arrangerte kommunen næringskonferanse. 14 lokale, regionale og internasjonale foredragsholdere holdt korte innlegg om deres bedrift og delte sine erfaringer. De overordnede temaene for konferansen var: 

  • Trender og muligheter 
  • Naturen som produkt  
  • Samhold og identitet 
  • Nettverk 

Sommerkafé begge 2.JPG

Petter Simonsen og Gerd Luise Ålskjær Seierstad snakket om sommerkafe en på Skulerud.

En stor takk til alle som bidro, både med kunnskap, inspirasjon og mat! Det er viktig å vite om hverandre og la seg inspirer av andre, både for å bygge stolthet om det som finnes, knytte kontakter og kunne framsnakke hverandre, sier Mari Stevning Bekken, rådgiver i Aurskog-Høland kommune.     

Dersom du gikk glipp av konferansen, finner du lenke til presentasjonene her; Næringskonferanse 2023 – Innlegg (adobe.com)  

Ny næringskonferanse i 2024?    

Kommunen håper på å arrangere en ny næringskonferanse neste år i forkant av Stuttreist & Himlaga-festivalen som i år.   

Foredrag over video på næringskonferansen

Et av foredragene ble gjort via videooverføring.

Gi gjerne tilbakemelding om årets konferanse eller forslag til tema og innledere for neste års konferanse ved å sende e-post til:  

Folk på næringskonferansen

Mange benyttet sjansen til å bli kjent med andre næringsdrivende.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 04.10.2023