PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kart mobildekning

Mobildekning: Varsel om nedetid

Telenor oppgraderer basestasjoner i deler av vår kommune. I området disse basestasjonene dekker vil det under oppgraderingen kunne være lavere kapasitet, og perioder ingen dekning. Mer informasjon, og kart over hvor dekningen kan reduseres, og hvor den kan forsvinne helt, finner du her. Kjenner du noen som kunne ha nytte av denne informasjonen? Del gjerne.

Arbeidet starter i deler av Rømskog mandag 12. desember klokken 08.00, og er forventet ferdig 19. desember klokken 18.00. Det er størst sannsynlighet for forstyrrelser i dagene rundt 14. desember. Telenor tar forbehold om forsinkelser. 

Hva skjer?

Telenor oppgraderer mobilnettet slik at flere får tilgang til 5G og bedre kapasitet på 4G. Oppgraderingen skjer ved at basestasjonene oppgraderes. I området denne basestasjonen dekker, vil det under oppgraderingen være lavere kapasitet, og i perioder ingen dekning. Dette gjelder kun i områder der man ikke har overlappende dekning fra en annen basestasjon.

Telenor varsler kunder som har tjenestene trådløst bredbånd og abonnement på mobil direkte dersom de forventer at de mister dekning på registrert adresse.

Under er et kartutsnitt av området som vil kunne oppleve periodevis redusert kvalitet eller manglende dekning i forbindelse med arbeidet.

kart mobildekning

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 12.12.2023