PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mobildekning: Nytt varsel om nedetid

Telenor oppgraderer basestasjoner i deler av vår kommune. I området disse basestasjonene dekker vil det under oppgraderingen kunne være lavere kapasitet, og perioder ingen dekning. Mer informasjon, kart over hvor dekningen kan reduseres, og hvor den kan forsvinne helt, finner du her. Kjenner du noen som kunne ha nytte av denne informasjonen? Del gjerne.

Arbeidet er i gang, og er forventet ferdig 28. juni klokken 15.45. Telenor tar forbehold om forsinkelser. Se kart under.

Det er også andre pågående arbeider her. 

Hva skjer?

Telenor oppgradere mobilnettet slik at flere får tilgang til 5G og bedre kapasitet på 4G. Oppgraderingen skjer ved at basestasjonene oppgraderes. I området denne basestasjonen dekker, vil det under oppgraderingen være lavere kapasitet, og i perioder ingen dekning. Dette gjelder kun i områder der man ikke har overlappende dekning fra en annen basestasjon.

Telenor varsler kunder som har tjenestene trådløst bredbånd og abonnement på mobil direkte dersom de forventer at de mister dekning på registrert adresse.

Under er et kartutsnitt av området som vil kunne oppleve periodevis redusert kvalitet eller manglende dekning i forbindelse med arbeidet. Trykk på bildet for å få opp større versjon.

Mer informasjon om dekning og utbygging fra Telenor finner du her.

mobilnett22623.png

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 22.06.2023