PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Meld deg på gratis sommeraktiviteter

Denne sommeren arrangerer vi mange sommeraktiviteter for barn som begynner på 5.–10. trinn til høsten (nåværende 4.-9. klasse). Er sommerleir, musikkworkshop, teaterskole, Forskerfabrikken, Høyt & Lavt, aktivitetsdag, judo, fisking og grafikk noe for deg?

Her får du en oversikt over aktiviteter for barn i vår kommune: Sommertilbud 2023 mai.pdf

Aurskog-Høland tilbyr gratis sommeraktiviteter til elever som begynner på 5. – 10. trinn til høsten (nåværende 4. - 9. klasse). Unntatt er den årlige sommerleir på Halsnes som koster 650 kroner per elev.  

Årets sommeraktiviteter spenner alt fra musikk og klatring til judo og fisking. Kulturskolen tilbyr musikkworkshop. Bygdetruppen teaterlag tilbyr teaterskole i Smia på Fosser. På Blaker Skanse kan elevene lære mer om grafikk, og Forskerfabrikken tilbyr en hel uke på Aursmoen og en uke på Bjørkelangen skole.  

Påmeldingsfrist er 10. juni og skjer via vedlagt lenke – og her gjelder «første mann til mølla»: https://forms.office.com/e/dfdi9qrqR

Lurer du på noe? Ta kontakt med Gabi Valentien på e-post: gabriele.valentien@ahk.no eller på telefonnummer: 99 73 82 26.

Dersom du lurer på noe om Tusenfryf, Høyt& Lavt eller Halsnes tar du kontakt med Vigdis Jakobsen på e-post: vigdis.jakobsen@ahk.no eller på telefonnummer 92 02 88 83.

Sist endret: 24.05.2023