PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lever utstyr tilbake til rett tid

Nå er det høysesong for utlån av vinteraktivitetsutstyr hos BUA Aurskog-Høland. Derfor er det viktig at du som låner utstyr hos oss leverer det tilbake til avtalt tid, slik at utstyret er klart til nestemann som vil låne.

På grunn av stor pågang er det ikke mulig å låne utstyr mer enn én uke. 
 
BUA sine åpningstider er: Mandag 12.00 - 19.00 og torsdag 12.00 - 19.00. Det er ikke mulig å låne utstyr utenom disse tidene.
 
I dag, torsdag 18. januar, har BUA veldig mange reservasjoner, og må prioritere disse fremfor drop-in. Kom gjerne innom likevel, men da vil det bli ventetid.
 
NB! Alle som skal låne utstyr MÅ ha låneprofil. For å korte ned ventetiden er det lurt å lage seg en låneprofil før du kommer. Dette kan du enkelt gjøre selv på www.bua.no.
 
Når du har låneprofil, kan du også reservere utstyr du ønsker å låne. En reservasjon kan gjøres for lån 2-14 dager frem i tid.
 
Vi er så glade og takknemlige for at så mange vil benytte seg av oss, og vi strekker oss langt for at alle skal få en god opplevelse av å komme til BUA Aurskog-Høland, men av og til blir det kanskje tomt for utstyr og det ber vi om forståelse for. 

Sist endret: 18.01.2024