PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ledige plasser på kulturskolen

Er du glad i musikk, å danse, spille teater, visuell kunst, Tai Chi eller kanskje du vil lære å spille gitar? Da bør du ta en titt på hva Aurskog-Høland kulturskole har å by på. Her er det tilbud både barn og voksne, og det er flere ledige plasser dette semesteret.

Kulturskolen i Aurskog-Høland har et bredt tilbud. Her finner du kurs både for barn og voksne. Her er det tilbud både  for barn og voksne. Det er flere ledige plasser dette semesteret.

Musikk

Her tilbyr vi undervisning i slagverk, strykeinstrumenter, tangentinstrumenter, treblåseinstrumenter, strengeinstrumenter, messinginstrumenter, sang og kurs. Les mer om musikkundervisningen her.

_DSC6217

Dans

Klassisk ballett, moderne dans, showdanse, Hip Hop, dansekompani fordypning og cool kidz. Les mer om tilbudene her.

speedadminversjon_1

Teater

Teater- og sceneverkstedet er kulturskolens arena for utforskning av dine sceniske ferdigheter. Gjennom din evne til kontakt, fokus og tilstedeværelse skaper vi samspill! 

Les mer tilbudet her.

_DSC7563

Visuell kunst

Visuell kunst er for deg som liker å lage ting og som ønsker å utvikle dine kreative evner. På kulturskolens kunstgrupper arbeider vi variert med formgivning i forskjellig materialer. Vi jobber for eksempel med skulptur, tegning, maling, lage animasjonsfilm, foto og  grafikk. Vi jobber med todimensjonale, tredimensjonale blandingsteknikker og digitale uttrykk.

Les mer her

kunst_9b

Tilbud for voksene

Vi tilbyr blant annet gitarkurs for voksne og Tai Chi seniorkurs. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse.

Vi har også  tilbudet, musikk Myrvang.

Ønsker du å spille et annet instrument enn gitar? Meld deg på det vanlige tilbudet på instrumentet. Vi tar opp voksne elever når vi har ledig kapasitet. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Les mer her

_DSC8504_1

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 11.01.2022