PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kunst til rådhuset

Skolestarterne i Aursmoen barnehage besøkte rådhuset forrige tirsdag. Med seg hadde de kunst som Heidi Gilje fikk til kontoret sitt.

Revene tok oppdraget med å lage fin kunst til Heidis kontor på rådhuset. Tirsdag 8. juni tok de bussen fra Aurskog til Bjørkelangen og fikk komme på besøk. Da var det endelig tid for høytidelig besøk og overrekkelse.

Savner hverandre

Barna har lurt på hvor Heidi jobber når hun ikke er i barnehagen - og Heidi har savnet barnehagen når hun er på rådhuset.

Heidi Gilje jobber som virksomhetsleder i Aursmoen barnehage, men nå er hun også delprosjektleder i organisasjonsutvikling av nye barnehage og skole på Aurskog. Det har hun vært siden nyttår.

Heidi er sjefen

Skolestarterne har jobbet med kunsten en stund og planlagt besøk så snart smittevernreglene gjorde det mulig.

De fine bildene de har laget symboliserer "Drømmebarnehagen" - Mangfold, kunst og kultur og bærekraft. 

Dagfinn Lunner møtte de forventningsfulle og kunne fortelle mye spennende om kommunen. Hvem er det som bestemmer for eksempel? Barna mente bestemt at det er Heidi som er sjefen, så sånn er det med den saken :)

kunst 6.jpeg

De fikk servert boller og jus før hele gjengen toget inn på kontoret og overrakk den fine kunsten. De bestemte hvor den skulle henge, og vi er ganske så fornøyde med resultatet. 

kunst 1.jpeg

kunst 7.jpeg

 

kunst 8.jpeg

 

kunst 9.jpeg

Minst like spennende var det å se på utsikten.

kunst 2.jpeg

 

 

Forfatter: Heidi Gilje

Sist endret: 15.06.2021