PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksinering uke 33: Vi åpner for drop-in

Vaksineringen går fremover i vår kommune. I uke 33 skal det settes over 1164 doser. Vi er nå ferdig med å sette dose 1 til alle prioriterte puljer i vår kommune, og kan fremskynde dose 2. Venter du fortsatt på den andre dosen, eller har du ikke fått dose 1 ennå? Se hvor mange doser som skal settes denne uken, og hvordan du kan få vaksinen her!

– Som kommune er vi nå ferdig med å sette dose 1 til alle prioriterte puljer, i forhold til hvem som har meldt seg i Helseboka og respondert på innkallingene våre. Dette betyr at vi kan følge anbefalingene til FHI, og fremskynde dose 2, sier kommunedirektør Inger Hegna.

Vi har satt til sammen 18.407 vaksinedoser ved utgangen av uke 32.

Koronavaksinering uke 33

I neste uke mottar vi 194 hetteglass, noe som tilsvarer 1164 doser. I tillegg vil det overføres noen vaksinedoser fra uke 32. Slik gjennomføres vaksineringen i uke 33:

  • Onsdag ettermiddag fra 15.00-19.00. I tillegg til dem som har fastsatt time vil det være åpent for drop-in. Det vil gjelde for dem som ikke har fått dose 1 ennå, eller som har fått dose 1 før 8/7 (altså 6 uker tilbake i tid). 
  • Torsdag formiddag fra 09.00-12.30. I tillegg til dem som har fastsatt time vil det være åpent for drop-in. Det vil gjelde for de som ikke har fått dose 1 enda, eller de som har fått dose 1 før 8/7 (altså 6 uker tilbake I tid). 
  • Torsdag ettermiddag fra 15.00-20.00. I tillegg til dem som har fastsatt time, vil det være åpent for drop-in. Det vil gjelde for de som ikke har fått dose 1 ennå, eller de som har fått dose 1 før 8/7 (altså 6 uker tilbake i tid). 

– For at dette skal la seg gjennomføre må vi be dere om å vise forståelse for at det kan oppstå kø ved økt antall vaksinedoser og drop-in. Dere må være forberedt på ventetid, og kan få beskjed av parkeringsvaktene at plassen er full. Da må vi be dere om å komme tilbake senere. Det kan også skje at vi kan gå tom for vaksiner underveis. Vi ønsker at så mange som mulig i vår kommune skal bli fullvaksinert så raskt som mulig, og det er vi på god vei til å få til, sier Hegna.

Tallene etter vaksinering uke 32

  • Sum alle dose 1: 11.024  
  • Sum alle dose 2: 7383  

I uke 32 ble det satt  906 doser, 9 hetteglass overføres til denne uken.  

I uke 32 fremskyndet vi dose 2 timer til alle ansatte i skole og barnehage, dette gjaldt totalt 357 stk. I tillegg var det en del gjenstående ledige timer, slik at alle som har tatt kontakt via enten e-post eller telefon med oppsatt dose 2 time i september fikk tidligere time.

Mer informasjon

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, oppdaterte smittetall og vaksineinformasjon finner du her.

  • Har du spørsmål, trenger råd om du bør testes eller hvordan du skal forholde deg til viruset, eller vil ta koronatest – RING LEGEVAKTEN på 116 117!  

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 17.08.2021