PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksinering i uke 46

Så langt har vi satt 24 899 vaksinedoser. Åpningstidene på vaksinesenteret utvides, og vi har denne uken drop in fra 15.30 til 18.00 på onsdag 16. november.

Vi vaksinerer både med Pfizer og Moderna. Aurskog-Høland kommune er godt i gang med å gi aldersgruppen 65+ tredje dose.  

Vaksinetelefonen er åpen, og det er stor pågang. Telefonnummeret er 63 85 25 70. Du kan ringe mandag og tirsdag fra klokka 10 – 14, og onsdager fra klokka 09 – 18. Da er vi er tilgjengelige for spørsmål, bestilling av timer og flytting av timer eller lignende. Telefonen er stengt torsdager og fredager.

Dersom du har spørsmål om koronavaksinering kan du også sende mail til koronavaksine@ahk.no.       

Vaksinetall

Aurskog-Høland er en av kommunene i landet med høyest vaksinedekning. Her er tallene etter forrige ukes vaksinering:

  • Etter uke 45 har totalt 12 773 innbyggere fått en dose.
  • 11 245 innbyggere har fått to doser.
  • 881 innbyggere har fått tre doser.
  • Det ble totalt satt 321 doser forrige uke.    

Vaksinesenter i serviceveien 6

Onsdag 16. november er det vaksinering fra 12:00 - 20:00. Vi utvider åpningstidene i november og desember da det er stor pågang.

Drop-in vaksinering er på onsdager klokka 15:30-18:00.

Vaksinesenteret er flyttet til Serviceveien 6. Det er vegg i vegg med testsentret, med inngang til høyre, og det er merket med skilt over døren. Vaksinesenteret i Serviceveien 6 er bygd opp på samme måte som tidligere, med registrering, ventesone før vaksinering, vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering, og egen utgang.      

Ikke for sent!

Det er fortsatt en del som ikke har tatt koronavaksinen. I aldersgruppen 25 til 39 år er det færre som har tatt vaksine i forhold til de andre aldersgruppene. Av dem over 65 år, har godt over 90 prosent vaksinert seg. Dersom du er en av de som tidligere har takket nei, men som nå har ombestemt deg, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt via koronavaksine@ahk.no eller Helseboka.     

Er du over 18 og blant dem som ennå ikke har fått tilbud om første dose av koronavaksinen? Ta kontakt med oss! Send e-post til koronavaksine@ahk.no.      

Trenger du hjelp til å registrere deg? Ta kontakt på koronavaksine@ahk.no, så hjelper vi deg!     

Meld i fra

Dersom du har tatt vaksinen et annet sted, er det viktig å melde fra til kommunen. Helsebøkene for de ulike kommunene kommuniserer ikke, så vi får ikke beskjed om du tar vaksinen et annet sted. Det er flott om du sender e-post til koronavaksine@ahk.no og opplyser om dette, da får vi strøket deg fra våre lister, dersom du har registrert deg i helseboka her tidligere.      

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, og svar på koronaspørsmål finner du her.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 16.11.2021