PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksine uke 51: Vi utvider åpningstidene og drop-in tilbudet

Det er totalt satt 28 064 doser i kommunen. Nå utvider vi åpningstidene og har drop-in for alle, uavhengig om hvilken dose man skal ta. Forrige uke var det mange i aldersgruppen 65+ og helsepersonell som fikk tredje dose, og vi startet med å vaksinere aldersgruppen 45+.

Nå innkalles lærere, barnehageansatte og de på 45+ til den tredje dosen.

Registrer deg i Helseboka

Til deg i aldersgruppen 45-64 år. Vi sender i disse dager ut invitasjon til vaksinering. For at vi skal nå deg må du være registrert i Helseboka. Det gjør du her: https://www.helseboka.app/checkin/staff/2195543/login.

Dersom du allerede er registret, kan du gå inn og bestille time her. https://helseboka.app/b/s/2195537         

Vaksinetall

Etter uke 50 ser vaksinetallene slik ut:

 • Sum dose 1: 12 672
 • Sum dose 2: 11 765
 • Sum dose 3: 3 627                                                       

Forrige uke ble det vaksinert med både Pfizer og Moderna. Det ble satt til sammen 642 doser i uke 50. Vi er godt i gang med tredje dose.  

Utvider åpningstidene og drop-in tidene

Vi utvider åpningstidene, da det er stor pågang. Det blir drop-in i hele åpningstiden på vaksinedagene. Drop-in er åpent for alle, uavhengig av hvilken dose man skal ha, men det må ha gått 4,5 måneder mellom dose to og dose tre.  

Vaksinering i uke 51

 • Mandag 20/12 kl 15 – 19
 • Tirsdag  21/12 kl 12 – 18
 • Onsdag 22/12 kl 12 – 18   

Vaksinering i uke 52

 • Tirsdag 28/12 kl 10 – 16
 • Onsdag 29/12 kl 10 – 16
 • Torsdag 30/12 kl 10 – 16

Vaksinesenteret har begynt å innkalle til vaksinering i 2022. Timebøkene justeres kontinuerlig ut fra behov.  

Vaksinering i uke 1 og 2

 • Mandag til torsdag begge ukene vaksinerer vi fra 13.00-19.40.
 • Fredagene vaksinerer vi fra 12-16.40.  
 • Det blir drop-in i hele åpningstiden på vaksinedagene.

Vaksinesenteret

Vaksinesenteret er i Serviceveien 6 Det er vegg i vegg med testsentret, med inngang til høyre, og det er merket med skilt over døren. Vaksinesenteret i Serviceveien 6 er bygd opp på samme måte som tidligere, med registrering, ventesone før vaksinering, tre vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering, og egen utgang.   

Vaksinetelefonen

Vi bemanner vaksinetelefonen mandag - onsdag fra klokka 10–14. Da er vi tilgjengelige for spørsmål, bestilling av timer og flytting av timer eller lignende. Den siste tiden har det vært stor pågang på telefon og mail.

Det er sendt ut invitasjoner til timebestilling til alle lærere og barnehageansatte forrige uke. Det har vært god respons, og mange har bestilt time. Det er også sendt invitasjoner til ansatte ved Bjørkelangen videregående skole og ved Kjelle videregående skole. Denne uka er det sendt ut invitasjon til dem mellom 45-64 år. 

Ikke for sent!

Det er fortsatt en del som ikke har tatt koronavaksinen. I aldersgruppen 25 til 39 år er det færre som har tatt vaksine i forhold til de andre aldersgruppene. Av dem over 65 år, har godt over 90 prosent vaksinert seg. Dersom du er en av de som tidligere har takket nei, men som nå har ombestemt deg, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt via koronavaksine@ahk.no eller Helseboka. Vi re-inviterer i alle timebøker ukentlig for å få med oss dem som eventuelt registrerer seg i Helseboka fremover. Er du over 18 og blant dem som ennå ikke har fått tilbud om første dose av koronavaksinen? Ta kontakt med oss! Send e-post til koronavaksine@ahk.no. Dersom du har spørsmål om koronavaksinering kan du sende dem til samme mailadresse.      

Meld i fra

Dersom du har tatt vaksinen et annet sted, er det viktig å melde fra til kommunen. Helsebøkene for de ulike kommunene kommuniserer ikke, så vi får ikke beskjed om du tar vaksinen et annet sted. Det er flott om du sender e-post til koronavaksine@ahk.no og opplyser om dette, da får vi strøket deg fra våre lister, dersom du har registrert deg i helseboka her tidligere. Dersom du ikke gjør det, vil du bli «hengende» igjen og få påminnelser fra oss hver gang vi sender ut re-invitasjoner til innbyggere vi ikke har fått respons fra.  

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 20.12.2021