PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kommer langveisfra for å bade i Bjørkebadet

Stadig flere reiser gladelig en time eller mer for å besøke Bjørkebadet. Det er observert badegjester som kommer fra ulike steder i Oslo, fra langt sør i Østfold og fra helt nord i Hedmark.

Selv om flere av disse besøkende har egne svømmehaller i nærmiljøet, velger de å kjøre til Bjørkelangen for å prøve Bjørkebadet. 

Fra Oslo til Bjørkelangen

Tove Jacobsen og Isak Sopi bor på Romsås i Oslo, og besøkte Bjørkebadet i oktober. De har vært faste brukere av Romsåsbadet, som for tiden er stengt på grunn av rehabilitering.

– Jeg så tilfeldigvis at en venninne hadde «likt» noe som het Bjørkebadet på Facebook, forteller Tove som ble nysgjerrig, klikket seg inn på siden og reiste til Bjørkebadet med Isak for noen uker siden.

Rolig atmosfære

Mange besøkende forteller at de setter pris på å komme til en svømmehall med roligere atmosfære, hvor det ikke er masse støy fra stup og sklie, men god akustikk og pent treverk i bassengområdet. De verdsetter også at det er nok plass til å svømme og at svømmehallen er skikkelig ren og pen, samtidig som betjeningen er tilstedeværende og «ser» badegjestene.

– Vi ble veldig imponerte over hvor flott anlegget er og at det er så ryddig og rent, sier Tove. I tillegg er de ansatte både trivelige og oppmerksomme, smiler hun.

Sist endret: 14.11.2022