PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hvem skal få Frivillighetsprisen 2021?

1. november er det siste frist for å komme med forslag om hvem som skal få Frivillighetsprisen 2021. Prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine idéer og pågangsmot har bedret trivselen og livskvaliteten for andre, og bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt lokalsamfunn.

STORT ENGASJEMENT: "Du gir av deg selv til andre med vilje, optimisme og pågangsmot", sa Ordfører Gudbrand Kvaal til prisvinner Inger Heggen Olsen. FOTO: Trygve Ekeheien. 

Frivilligsentralen ønsker at du kommer med forslag på hvem som skal få Frivillighetsprisen 2021. Prisen skal være med på å motivere mottakeren og andre til fortsatt å kunne bidra med frivillighet i vår kommune.
En jury bestående av én person fra samarbeidsutvalg i frivilligsentralen, kulturrådet, eldrerådet, ungdomsrådet og idrettsrådet innstiller prisen, som blir delt ut i desember.

Prisen består av et diplom samt 10 000 kroner som mottakeren skal dele ut til et selvvalgt frivillig formål innenfor Aurskog-Høland kommune.

Begrunnende forslag på kandidater kan komme fra lag, foreninger, grupper eller enkeltpersoner.

Nominasjon sendes inn her.  

Frivillighetsprisen 

Mer informasjon om Frivillighetsprisen og tidligere vinnere finner du du her.  Mer informasjon om Frivilligsentralen finner du her:  www.aurskog-holand.frivilligsentral.no

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 13.10.2021