PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Første episode er ute!

Første episode av den nye kommunepodkasten «Former felles framtid» er på lufta. Her blir du bedre kjent med vår ordfører Gudbrand Kvaal, kommunedirektør Inger Hegna og kommunalsjef Anne Kirsti Johnsen.

Hør hele episoden her

Den siste tiden har de ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer laget podkast om kommunen vår. Flere episoder er fortsatt under innspilling, og første episode er nå ute. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre.  

Vi har mange kanaler ut, slik som hjemmeside og ulike sosiale medier, men i podkasten vår er det innbyggerne som kommer til ordet. Her snakker de om hva de er opptatt av.

Med Lars Jørgen Skaret i spissen, byr vi på både humor og alvor i denne kommunepodkasten «Former felles framtid».  

Episoder hver onsdag  

Hver onsdag fram til sommeren vil vi publisere en ny episode. Neste uke vil du møte blant annet Malin Basnes fra Kom i Form på Hemnes og Hans Olav Haugerud fra Haugerud og Foss bil hvor de snakker om motor, elbiler og miljøeffekten. Onsdag 16. juni vil du høre Janne Nordvang – elevassistent ved Bjørkelangen videregående skole – og utekontakt Jan Petter Haugland om ungdomsmiljøene i Aurskog-Høland.    

Bli kjent med de som styrer kommunen  

Du vil i denne episoden bli bedre kjent med vår ordfører Gudbrand Kvaal, kommunedirektør Inger Hegna og kommunalsjef Anne Kirsti Johnsen. De vil snakke om hva de brenner for og hvordan vi kan jobbe sammen for å forme kommunen vi bor i. 

– Podkasten skal kaste lys over hendelser og øke den lokale kunnskapen om hva som skjer i kommunen. Forhåpentligvis sitter du som lytter igjen med mer innsikt om Aurskog-Høland og alle de mulighetene som finnes her etter at du har lyttet, sier kommunedirektør Inger Hegna.

– Den nye kommunen har nå snart eksistert i ett år og visjonen «Muligheter, miljø og mangfold» dyrkes frem i hele kommunen. Målet om å være en attraktiv og interessant kommune å leve, bo og arbeide i er fortsatt like aktuell og noe vi alle jobber aktivt for både innad i organisasjonen og utad mot våre innbyggere, sier Hegna.

Hør hele episoden her

Forfatter: Connie Iren Brenna

Sist endret: 02.06.2021