PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gruppen som fikk støtte

Fikk 180 000 kroner av Sparebankstiftelsen DNB

Forrige uke delte Sparebankstiftelsen DNB ut penger til ulike formål i vårt distrikt. Aurskog-Høland kommune fikk støtte til bordtennisbord, utemøbler og FeriePULSE.

Kommunen har sammen med ungdomsrådet, styret og ansatte i fritidsklubben på Bjørkelangen lagt en plan om å transformere en del av plenen ved rådhuset til en morsom møteplass. I den sammenheng har KulturArena og fritid fått tildelt 80 000 kr til bord og bordtennisbord. 

Penger til FeriePULSE

De to siste årene har Aurskog-Høland kulturskole arrangert et aktivitetstilbud i ferien som heter FeriePULSE. Det er et musikkseminar med bakgrunn i korps, utviklet av Norges Musikkorps Forbund. FeriePULSE er åpent og gratis for alle som vil delta, og retter seg spesielt mot barn og unge som ikke reiser bort i ferien eller som av ulike grunner ikke har funnet veien til korpset.  Aurskog-Høland kulturskole fikk 100 000 kroner til feriekurs. 

Camilla Engås får støtteraGNAR HEIDE FÅR DIPLOMSetskog il får støtte

Flere lokale foreninger fikk støtte

  • I tillegg fikk Setskog idrettsforening 1 000 000 kroner til å bygge en aktivitetspark, som ligger i forlengelse av skolegården. 
  • Bjørkelangen Jeger og fiskerforening fikk 75 000 kroner til utlånsutstyr. 
  • Høland idrettslag fikk 400 000 kroner til aktivitetspark på Momoen. 
  • Dalsroen og omegn grendehusforening fikk 80 000 kroner til boring etter vann.  

Dette er Sparebankstiftelsen

DNB Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen viderefører sparebanktradisjonene, ved å bruke overskudd fra bankvirksomheten til det beste for samfunnet.

Tiltak i de distriktene som har bygget opp kapitalen prioriteres. Minst 75 prosent av midlene brukes i det opprinnelige hjemmeområdet for Sparebanken NOR. Det omfatter områdene Østfold, Akershus, Oslo, Oppland, Buskerud, Vestfold og Telemark, samt Ringsaker kommune.

Stiftelsen støtter også tiltak av nasjonal betydning over hele landet. 

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 25.04.2024