PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dette skjedde i formannskapet

Mandag var det formannskapsmøte. På sakslista sto blant annet blant annet Nedre Romerike brann- og redningsvesen, ROAF og Romerike krisesenter. Møtet ble filmet, og du kan se det her.

Formannskapet gikk av stabelen på rådhuset, og ble sendt direkte på Kommune-TV. Saksdokumentene finner du her. 

Hvem stemte hva - digital stemmegivning

Nysgjerrig på hvem som stemte hva? Nå kan du se stemmegivningen på skjerm! Velg «Projektor» til høyre under bildet for å se hvem som stemte hva.

Representantskap

Det er innkalt til representantskapsmøte i flere av selskapene som Aurskog-Høland kommune har en eierandel i. Alle saker som skal behandles i møtene skal først fremmes for politisk behandling, slik at formannskapet kan instruere hvordan Aurskog-Høland kommunes representant skal stemme i de ulike sakene. Disse sakene ble behandlet i formannskapet mandag. 

Blant annet Nedre Romerike brann- og redningsvesen. På sakslisten her står blant annet årsregnskap, foreløpig økonomiplan 2024-2027, Lystad brannstasjon og Øst 110-sentral.

Formannskapet behandlet også saker om representantskapsmøter i ROAF, Arkiv Øst og Kommunalt oppgavefellesskap mot akutt forurensning. 

Du kan se behandlingen i formannskapet her.

Videre behandling

Noen av sakene går videre til behandling i kommunestyret. Neste kommunestyre er 22. mai. Aurskog-Høland kommune har et levende demokrati, og kommunestyremøtene direkteoverføres via Kommune-TV.  

Her finner du også et arkiv for tidligere møter.

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 18.04.2023