PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med å lage eventyret om Stasjonsparken

I november arrangeres det en todagers kunstworkshop med kunstnerne Kristine og Anne-Liis. Workshopen er for deg som går i 2.-7. klasse og den er en del av kunstprosjektet Barnas Kunstleirplass og skulptursti ved Bjørkelangen stasjon.

Vi skal lage “Den uendelige historie” Eventyret om Stasjonsparken på Bjørkelangen og hvordan historien skal bli, bestemmer du!

Workshopen er gratis, inkluderer lunsj og vil foregå i Stasjonsparken/Frivilligsentralen og på Kulturskolen/Bjørkelangen skole.

Tidspunkt

Workshopen består av to grupper med ti elever i hver gruppe. 

Tid: 2.-4. klasse møtes søndag 12.11, klokka 11 - 16, og fredag 24.11, klokka 16.00 - 19.30.

Tid: 5.- 7. klasse møtes søndag 19.11, klokka 11 - 16, og torsdag 30.11, klokka 16.00 - 19.30.

Den første dagen skal vi bli bedre kjent med Stasjonsparken og det fantastiske området der elven gjør en sving og stiene går på kryss og tvers i 100-meterskogen. Det blir lunsj på Frivilligsentralen.

Den andre dagen jobber vi en kveld oppe på Kulturskolen. Da skal vi bli bedre kjent med gjenbruksmaterialer fra ROAF og teste alt fra tegning, til lyd og lys og mye annet spennende.

Påmelding hos kulturskolen her: Barnas Kunstleirplass og skulptursti | Aurskog-Høland Kulturskole (aurskogholand-kulturskole.no)

Hvem er Kristine og Anne-Liis = Kogan&Dragland  

Kristine Dragland og Anne-Liis Kogan er to kunstnere som ofte jobber sammen. De har lang erfaring med å lage kunstprosjekter sammen med barn og ungdom hvor lokalmiljø og historie står i sentrum.

Les mer om prosjektet her: Barnas kunstleirplass og skulptursti (ahk.no)

Sist endret: 30.10.2023