PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aurskog-Høland på 14. plass i Norges best styrte kommuner

Agenda Kaupang har kommet med rapporten «Norges best styrte kommuner – Kommuneindeksen 2022». Der kommer vår kommune på 14. plass. Vi har lave kostnader, bedre kvalitet enn gjennomsnittet og gode finanser i 2021.

Kommunen gjør det godt totalt sett med lave kostnader, bedre kvalitet enn gjennomsnittet og gode finanser i 2021. I Kostnadsindeksen 2022 kommer Aurskog-Høland på 12. plass av kommuner med de laveste kostnadene i 2021.

Kommuneindeksen 2022 legger vekt på utbytte for innbyggerne og brukerne. Den sammenligner kommunenes kostnader, tjenestekvalitet og finanser, basert på data fra 2021. I rapporten trekker Agenda Kaupang fram de kommunene som har vist best styring i året som gikk. Godt styrt betyr lave kostnader, høy tjenestekvalitet og gode finanser.

Gjerdrum kommune ligger på førsteplass, Lurøy som nummer to og Bø ligger på tredjeplass. På fjerdeplass finner vi Sandefjord kommune. Mens vi ligger på 14. plass.

Agenda Kaupang sin rapport ble lagt fram på Arendalsuka på onsdag.

Du kan lese hele rapporten her: Norges-best-styrte-kommuner-Kommuneindeksen-2022_Agenda-Kaupang-11.08.22.pdf (agendakaupang.no)

Rapporten er skrevet på oppdrag fra Storebrand Livsforsikring AS.

Sist endret: 17.08.2022