PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vaksinesenteret flytter til Serviceveien 6

Onsdag 22. september flytter vaksinesenteret fra flerbrukshallen på Bjørkelangen skole til Serviceveien 6. Det vil være vegg i vegg med testsentret med inngang til høyre, det vil være merket med skilt over døren.

SAMME  BYGG: Vaksinesenteret flytter til samme bygg som testsenteret.

Vi jobber nå med å bygge opp et nytt vaksinesenter for koronavaksinering. Det er en del som skal på plass, både av teknisk utstyr og tilpassing av bygget, før det skal være oppe og gå onsdag 22.9.21 fra klokken 15.00.  

Vaksinesenteret i Serviceveien 6 vil være bygd opp på lik linje med slik som det har vært i flerbrukshallen; inngang, registrering, ventesone før vaksinering, tre vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering og egen utgang.  

Noe venting første dagen

På åpningsdagen kan det bli noe ventetid. Da timeboka den dagen ikke er tilpasset nedskaleringen av antall vaksinebåser.   

- Vi ber derfor om forståelse for at det kan oppstå noe kø og ventetid, og at noe av ventetiden må påberegnes i bilen den dagen. Vaksinering etter dette vil være tilpasset nedskaleringen, sier Marita Hoftvedt, vaksinekoordinator i kommunen.

Timer for dem mellom 12-15

Onsdag 22. september vil det også være mulig for dem mellom 12-15 år å bestille time fra 17.20-20.00. Barna vil få et skriv med mer info dette på skolen.  

Nytt drop-in tidspunkt 

Tidspunkt for drop-in neste uke er 18.20-20.00. 

- Vi gleder oss til å komme i gang på nytt sted. 

Sist endret: 17.09.2021