PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stopper mottak av utstyr: Takk for hjelpen!

Aurskog-Høland kommune forbereder bosetting av flyktninger fra Ukraina, og vi har fått masse hjelp! Mottakssenteret har fått inn veldig mye, og stopper mottak av utstyr inntil videre. Vi vil se an behovet framover.

– I forbindelse med bosettingen opprettet vi et senter hvor vi tok imot brukt og nytt utstyr som vi trenger til klargjøring av boliger. Mottakssenteret har fått inn veldig mye, og stopper mottak av utstyr inntil videre. Vi vil se an behovet framover., sier Rita Berget Lindblad, virksomhetsleder for stedsutvikling og frivillighet i Aurskog-Høland kommune. 

Tusen takk til alle som har hjulpet så langt!

Frivillig arbeid

Dersom du ønsker å jobbe som frivillig, for eksempel som besøksvenn, bistå i praktisk arbeid eller annet, ønsker vi at du skal registrere deg på vår hjemmeside. Det gjør du her.

Mer informasjon

Mange innbyggere i Aurskog-Høland vil hjelpe flyktninger fra Ukraina og vi er godt i gang med organisere hjelpen. Mer informasjon finner du her.

Det er viktig at alle flyktninger tar kontakt med Voksenopplæring og integrering i kommunen slik at vi kan hjelpe dem. Ta kontakt med Marit Moen på marit.d.moen@ahk.no.

 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 09.04.2022