PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sommercamp for ungdommer

I august er det sommercamp for elever på Bjørkelangen videregående skole. Alle som skal starte i VG1, VG2 og VG3 kan delta. Deltakelse på sommerskolen er gratis! Kjenner du noen som kunne ha nytte av dette? Del gjerne!

Sommercampen er et tilbud til elever i videregående opplæring. Sommercampen er tre meningsfulle, trygge og trivelige dager med sosiale aktiviteter og noe faglig påfyll etter deltakernes behov.

For elever som skal starte på videregående, vil sommercampen være en god start på livet som elev ved Bjørkelangen VGS, og du får muligheten til å bli kjent med skolen og noen av elever og ansatte.

Det blir ulike aktiviteter etter ønske fra deltakerne (velges ved påmelding), og du kan velge mellom blant annet gaming, brettspill, matlaging, sang og musikk, mekking, uteaktiviteter, bading i Bjørkebadet, programmering, fotografering, førstehjelpskurs og ulike læringsverksteder.

Deltakelse, lunsj hver dag og aktiviteter er gratis! Det varer fra klokka 9 til 15 hver dag.

Flyktningungdommer i alderen 16–19 år inviteres til å delta på sommerskolen sammen med norske ungdommer i samme alder. Det vil bli gitt støtte til digitale verktøy og eventuelt tolk, etter behov. På Bjørkelangen VGS gis dette tilbudet følgende fem dager: 4.8, 5.8, samt som del av Sommercamp på BVS mandag 8.8 til onsdag 10.8.

Deltakelse på sommerskolen er gratis.

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 07.06.2022