PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ønsketreet gleder mange i år også

Formålet med Ønsketreet er å glede barn som lever under økonomiske vanskelige kår. Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper mange gavmilde mennesker oppsøker Ønsketreet i år også, og oppfyller et gaveønske fra noen som trenger det.

I år vil du finne Ønsketreet på Røde Kors sin stand på Bjørkelangens julemarked lørdag 3. desember og hos Frivilligsentralen på Bjørkelangen stasjon fra 5. til 15. desember.

Her kan du ta med deg et rødt hjerte fra treet. På baksiden av hjertet står det et ønske, alder og kjønn. Det røde hjertet leverer du tilbake sammen med gaven du vil gi. Et grønt hjerte som viser at gaveønsket er oppfylt, vil deretter bli hengt opp på treet.

Om du har tatt med deg et hjerte og ikke klarer å oppfylle ønsket, er det fint om du gir beskjed. Da blir det hengt opp et nytt rødt hjerte på treet.

 

Om du har et julegaveønske

Du kan laste ned skjema for Julegaveønsker og levere det utfylt til for eksempel Home-Start, helsestasjonen, barneverntjenesten, barnehager, skoler, idrettslag, psykisk helse, Røde Kors og NAV.

Hjelp på flere måter

Julehjelpen gir også gavekort og mat til familier som har økonomiske utfordringer før jul. Du kan bidra ved å vippse til 621937 @julehjelpenaurskogholand

Har du eller noen du kjenner behov for hjelp, eller vil du hjelpe noen?

Kontakt
Frivilligsentralen tlf. 63 85 26 80 frivillig@ahk.no    
Home-Start tlf. 457 23 595 lene.hoff.holmedahl@ahk.no 
Røde Kors tlf. 456 63 043 thomas.enget@rodekors.org

 

Sist endret: 07.11.2022