PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Koronavaksine uke 51

Forrige uke var det mange i aldersgruppen 65+ som fikk tredje dose, men vi vaksinerte også aldersgruppen 45+. Nå innkalles lærere, barnehageansatte og de på 45+ til den tredje dosen

Etter uke 50 ser vaksinetallene slik :

 • Sum dose 1: 12 672
 • Sum dose 2: 11 765
 • Sum dose 3: 3 627                              

Forrige uke ble det vaksinert med både Pfizer og Moderna. Det ble satt til sammen 642 doser. Vi er godt i gang med tredje dose. Det er totalt satt 28 064 doser i kommunen.  

Øker åpningstidene og drop in-tidene

Vi øker åpningstidene i desember da det er stor pågang. Det blir drop-in i hele åpningstiden på vaksinedagene. Vaksinesenteret begynt å innkalle til vaksinering i 2022. Timebøkene justeres kontinuerlig ut fra behov.  

Vaksinering i uke 51  

 • Mandag 20/12 kl 15 – 19
 • Tirsdag  21/12 kl 12 – 18
 • Onsdag 22/12 kl 12 – 18 
 • Vi vil ha drop-inn hele åpningstiden.  

Uke 52

 • Tirsdag 28/12 kl 10 – 16
 • Onsdag 29/12 kl 10 – 16
 • Torsdag 30/12 kl 10 – 16  
 • Vi vil ha drop-inn hele åpningstiden.

Vaksinering i uke 1 og 2

 • Mandag-torsdag 13-19.40.
 • Fredagene vaksinerer vi fra 12-16.40.
 • Vi vil ha drop-inn hele åpningstiden.  

Til deg mellom 45-65 år

Vi shar sendt ut informasjon til innbyggere mellom 45-65, slik at de kan bestille time til sin tredje koronavaksine. Men for at vi skal nå alle dere, er det viktig at dere er registrert i Helseboka. Dersom du har registrert deg tidligere, behøver du ikke å gjøre det en gang til.                   

Registrer deg i helseboka her! 

Dersom du allerede har fått din tredje dose eller bestilt time til det, kan du se bort i fra meldingen som har kommet på SMS.

Vaksinesenteret er i Serviceveien 6

Det er vegg i vegg med testsentret, med inngang til høyre, og det er merket med skilt over døren. Vaksinesenteret i Serviceveien 6 er bygd opp på samme måte som tidligere, med registrering, ventesone før vaksinering, tre vaksinebåser, en akutt-bås, samt ventesone etter vaksinering, og egen utgang.

Vaksinetelefonen

Vi bemanner vaksinetelefonen mandag - onsdag fra klokka 10–14. Da er vi tilgjengelige for spørsmål, bestilling av timer og flytting av timer eller lignende. Telefonnummeret er 63 85 25 70 og mailadressen er:koronavaksine@ahk.no. Den siste tiden har det vært stor pågang på telefon og mail.

Det er sendt ut invitasjoner til timebestilling til alle lærere og barnehageansatte denne uka. Det har vært god respons, og mange har bestilt time. Det er også sendt invitasjoner til ansatte ved Bjørkelangen videregående skole og ved Kjelle videregående skole.  

Ikke for sent!

Det er fortsatt en del som ikke har tatt koronavaksinen. I aldersgruppen 25 til 39 år er det færre som har tatt vaksine i forhold til de andre aldersgruppene. Av dem over 65 år, har godt over 90 prosent vaksinert seg. Dersom du er en av de som tidligere har takket nei, men som nå har ombestemt deg, er det bare å ta kontakt! Ta kontakt via koronavaksine@ahk.no eller Helseboka. Vi re-inviterer i alle timebøker ukentlig for å få med oss dem som eventuelt registrerer seg i Helseboka fremover.  

Er du over 18 og blant dem som ennå ikke har fått tilbud om første dose av koronavaksinen? Ta kontakt med oss! Send e-post til koronavaksine@ahk.no

Dersom du har spørsmål om koronavaksinering kan du sende dem til samme mailadresse.      

Meld i fra

Dersom du har tatt vaksinen et annet sted, er det viktig å melde fra til kommunen. Helsebøkene for de ulike kommunene kommuniserer ikke, så vi får ikke beskjed om du tar vaksinen et annet sted. Det er flott om du sender e-post til koronavaksine@ahk.no og opplyser om dette, da får vi strøket deg fra våre lister, dersom du har registrert deg i helseboka her tidligere. Dersom du ikke gjør det, vil du bli «hengende» igjen og få påminnelser fra oss hver gang vi sender ut re-invitasjoner til innbyggere vi ikke har fått respons fra.  

Trenger du hjelp til å registrere deg? Ta kontakt på koronavaksine@ahk.no, så hjelper vi deg!  

Mer informasjon Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune, og svar på koronaspørsmål finner du her.  

For å bestille test - ring smittesporing på 63 85 26 50 mellom 09-19.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 21.12.2021