PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

barn som hopper fra en brygge.

Gratis sommeraktiviteter - nå har vi enda flere tilbud!

Sommerleir, musikkworkshop, teaterskole, sykurs, bakekurs, Forskerfabrikken, Tusenfryd, Høyt & Lavt, aktivitetsdag, judo, fisking, keramikk, maling og grafikk. Hørtes dette ut som noe du kan tenke deg å være med på? Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er masse gøy som skal skje for barn og unge i kommunen vår! Her får du en oversikt over aktiviteter for barn i vår kommune.

Aurskog-Høland tilbyr gratis sommeraktiviteter til elever som begynner på 5. – 10. trinn til høsten (nåværenende 4. - 9. klasse). Unntatt er den årlige sommerleir på Halsnes som koster 650 kroner per elev.  

Årets sommeraktiviteter spenner alt fra bake- og sykurs til judo og fisking. Kulturskolen tilbyr musikkworkshop med instruktører som kommer fra Oslo. Bygdetruppen teaterlag tilbyr teaterskole i Smia på Fosser. På Blaker Skanse kan elevene lære mer om keramikk, maling og grafikk, og Forskerfabrikken tilbyr en hel uke på Aursmoen og en uke på Bjørkelangen skole.  

Påmeldingsfrist er 10. juni og skjer via vedlagt lenke – og her gjelder «første mann til mølla»: https://forms.office.com/e/dfdi9qrqRt  

Lurer du på noe? Ta kontakt med Gabi Valentien på e-post: gabriele.valentien@ahk.no eller på telefonnummer: 99 73 82 26.

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 12.05.2023