PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Frivillige til vaksinasjonssenteret: Vil du hjelpe?

Aurskog-Høland kommune får første levering av koronavaksine rett over nyttår. All vaksinering vil skje i regi av kommunen. I første omgang vil pasienter i sykehjem og beboere i omsorgs- og trygdeboliger få vaksine. Dernest får alle innbyggere over 65 år tilbud om vaksine ved å komme til vaksinesenteret vårt. De eldste får tilbud først. Det er behov for frivillige som kan bidra. Har du mulighet til å hjelpe til?

– Over nyttår starter forsendelsene av koronavaksiner, og vi forbereder oss til å ta imot alle vaksinene vi får, sier kommunalsjef Kjersti Vevstad.

I den forbindelse trenger vi frivillige til ulike oppgaver i vaksinesenteret. Det kan være logistikkoppgaver som håndtering av parkering samt registrering og mottak av dem som skal få vaksine.

– Vi har også behov for mer helsepersonell som kan utføre helsefaglige oppgaver. Er du for eksempel pensjonert sykepleier, hjelpepleier eller helsefagarbeider, må du gjerne ta kontakt med oss. Men vi trenger også andre frivillige, sier Vevstad.

Du kan bidra en eller flere faste dager i uka, eller bare en dag i blant. Alt hjelper! Dette er et viktig bidrag for å få gjennomført vaksineringen, og vi håper du har mulighet til å hjelpe til.

Har du spørsmål rundt vaksinen? Svar på ofte stilte spørsmål rundt koronavaksinen finner du her.

Mer informasjon om koronasituasjonen i vår kommune finner du her.

 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 04.01.2021