PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barn på scene

Ferietilbud i høstferien

I høstferien blir det FeriePulse for deg som liker rytmer og dans, og tur til Rush trampolinepark for deg som liker hopp og sprett.

Har du lyst til å spille musikk og danse, og være med å sette sammen en show-forestilling? Da er FeriePulse noe for deg. Skolekorpsene og kulturskolen i Aurskog-Høland arrangerer en høstferieopplevelse fra lørdag 30.september til og med mandag 2. oktober. Sammen skaper deltakerne og et dedikert kulturelt lederteam et energisk show med musikk, dans og varierte aktiviteter.

FeriePulse

En ferieaktivitet som passer for barn og unge i grunnskolealder. Vi skal benytte kulturskolen sine lokaler på Bjørkelangen skole. Det er gratis, og det blir servert frokost, lunsj og frukt hver dag. Vi starter opp klokka 09.30, og har oppmøte fra klokka 09.00. Programmet avsluttes klokka 15.30, men det er mulig å hente fram til klokka 16.00.

Påmeldingsfrist: 17. september.

Mer informasjon om FeriePulse og påmelding finner du her: FeriePulse | Aurskog-Høland Kulturskole (aurskogholand-kulturskole.no) 

Rush trampolinepark

Fritid arrangerer gratis tur til Rush Trampolinepark i Oslo 4. oktober for 5. trinn til 18 år. Vi har 45 plasser som går de til de første som melder seg på. Vi kjører sammen med buss fra Bråte, Løken, Bjørkelangen, Løken og Aurskog til Rush Trampolinepark der vi hopper i 1 1/2 time og spiser pizza før vi reiser hjem. 

Bussen går fra: Bråte skole 11.15, Løken bussholdeplass 11.30, Bjørkelangen sykehjem 11.45, Aursmoen skole ungdomstrinn 12.00. Vi kjører tilbake fra Rush klokka 16.00 til de ulike stoppene. Alt er gratis denne dagen. Det vil være med voksne fra Fritid. 

Mer informasjon om turen og påmelding finner du her: Rush trampolinepark | Aurskog-Høland Kulturskole (aurskogholand-kulturskole.no)

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 13.09.2023