PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ekstraordinært formannskapsmøte: Lokale koronaregler

Torsdag er det kalt inn til ekstraordinært møte i formannskapet. Politikerne skal gjøre en ny vurdering av lokale koronaregler i vår kommune. Møtet sendes direkte på vår hjemmeside, slik at du kan følge diskusjonen live. Se hele møtet her!

I vår kommune følger vi anbefalinger og råd fra helsemyndighetene, vi har per i dag noen tiltak som er spesielle for vår kommune. Disse finner du her. Torsdag skal formannskapet drøfte om disse tiltakene skal endres.

Formannskapsmøtet går av stabelen lørdag 27. mai klokken 16.00. Møtet avholdes som teammøte. Møteinnkalling og sakspapirer til formannskapet finner du her. 

Smittetrend

Smittevernlegen evaluerer risikoen jevnlig. Vi er nede på risikonivå 1, det laveste trinnet. 25. mai er det 7 smittede i isolasjon i kommunen, og 22 nærkontakter i karantene. Smittetallet er lavt, og det tegnes ingen spesielle mønstre i smittebildet. TISK-kapasiteten (testing-isolering-smittesporing-karantene) i kommunen er god.

Mer informasjon om smittesituasjonen i vår kommune, hvor mange vaksinedoser vi får i ukene som kommer og hvem som skal få dem, finner du her.

Mer informasjon

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 25.05.2021