PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Du kan hente klær og utstyr etter behov

Aurskog-Høland kommune forbereder bosetting av flyktninger fra Ukraina, og vi har fått masse hjelp! Mottakssenteret har fått inn veldig mye. Siden det fortsatt er få flyktninger som kommer hit, holder vi åpent for å hente ut utstyr og klær etter behov.

I forbindelse med bosettingen har vi opprettet et senter i Serviceveien 6 på Bjørkelangen, hvor vi har tatt imot brukt og nytt utstyr som vi trenger til klargjøring av boliger.

– Siden det fortsatt er få flyktninger som kommer hit enda, velger vi å holde åpent for å hente ut utstyr og klær etter behov., sier Rita Berget Lindblad, virksomhetsleder for stedsutvikling og frivillighet i Aurskog-Høland kommune.

Her kan du hente

• Adresse: Serviceveien 6, 1940 Bjørkelangen. (De tidligere lokalene til test- og vaksinasjonssenteret).
  • Åpningstider: Etter avtale. Ta kontakt med Frivilligsentralen på telefon eller e-post:

Frivillig arbeid

Dersom du ønsker å jobbe som frivillig, for eksempel som besøksvenn, bistå i praktisk arbeid eller annet, ønsker vi at du skal registrere deg på vår hjemmeside. Det gjør du her.

Mer informasjon

Det er viktig at alle flyktninger tar kontakt med Voksenopplæring og integrering i kommunen slik at vi kan hjelpe dem. Ta kontakt med Marit Moen på marit.d.moen@ahk.no.

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 05.05.2022