PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med på sommerskole - påmeldingen er åpen!

Har du lyst til å gjøre noe spennende i sommerferien, og samtidig lære noe nytt? Vil du møte andre med samme interesser som deg og ha det morsomt sammen?

Vi inviterer elever i kommende 5. – 10. klasse til å bli på sommerskole. Sommerskolen er gratis, og er i ukene 26 og 27, 31 og 32. Det vil bli satt opp transport langs hovedveiene.

Her får mange muligheter til å lære noe nytt på en morsom måte. Alle kursene varer en uke.

Påmelding

Brosjyre  

Mange spennende tilbud

Vi har mange spennende tilbud som vi håper du vil være med på! Du kan velge mellom:  

Friluftsskole: Vi skal være ute i skogen hver dag, padle, fiske og lage mat på primus. Vi skal også overnatte en natt i hengekøye! Uke 26.

Killingmo gård: Her kan du lære om dyrestell, designe og lage ditt eget produkt, jobbe med et valgfritt prosjekt gjennom uken. Ellers vil du kunne prøve både zipline og klatring! Uke 26, 31.

Kunst og kultur: Her finnes det ni forskjellige ting å velge mellom! Dans, musikk, keramikk, teater, tegning/maling. Og for deg som drømmer om å bli forfatter, har vi også et skrivekurs! Uke 26.

Kollerud gård: Her skal det jobbes med entreprenørskap og kreativitet! Er du opptatt av bærekraft og å tenke nytt og innovativt? Kanskje får du også ideèr til hvilken utdanning og jobb du vil ha? Uke 27 og 32.

Utmarksforvaltningen: Vi skal besøke naturvernområder, hvor vi skal ta bunndyrsprøver, krepsefiske, mikroskopanalyser og fuglekikking. Du får også prøve deg som naturforvalter, hvor du kan foreslå tiltak for bærekraftig bruk av naturressursene i vår kommune. Uke 31.

Forskerfabrikken: Ønsker du å forske på energi og miljø, og gjøre spennende eksperimenter? Bli med på Forskerfabrikkens sommerlab "Energimysteriet"! Uke 31 og 32.

Mer om sommerskolen finner du her!

Informasjon om påmelding

Vi har sommerskole i fire uker. Du kan velge en eller flere uker.
Hvis det blir mange påmeldte, blir det loddtrekning.

Hvert tilbud varer i en uke av gangen, og fra 09.00–15.00 hver dag. Du vil få lunsj, men ta med deg en drikkeflaske med navnet ditt på! Det vil også være litt frukt og diverse som mellommåltid. Trenger du ro eller vil være med på for eksempel ballspill eller annet i pausene, så kan du det.

Du vil få næremer beskjed om transport etter påmeldingsfristen. Det vil også bli sendt e-post til foresatte med program og videre kontaktinfo.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er 4.juni. Meld deg på via skjema på nett.

NB: Forskerfabrikken har egen påmelding til Sommerlab her:
https://www.forskerfabrikken.no/pamelding/sommerskole/

Forfatter: Alette Eldøy

Sist endret: 19.05.2021