PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Registrer positiv selvtest

Du trenger ikke teste deg med selvtest. Hvis du likevel har fått en positiv selvtest behøver du ikke lenger registrere testen på kommunens nettsider.

Vær hjemme hvis du føler deg syk, og unngå kontakt med personer som har risiko for å bli alvorlig syke dersom du har nyoppståtte luftveissymptomer.

For ikke-digitale brukere For å bestille timer til PCR-test ring smittesporing på telefonnummer 63 85 26 50 mandag til fredag fra 09.00 - 14.30. Du må regne med ventetid på telefonen. Ha fødsels- og personnummer klart.

Bestill time til PCR-test

Bestill time til test her.

Fra 24. januar trenger ikke lenger å ta en bekreftende PCR-test etter å ha tatt en selvtest som er positivt. Det gjelder dem som har tatt en tredje vaksinedose - oppfriskningsdose/ "boosterdose", eller som har tatt to doser koronavaksine og deretter gjennomgått covid-19 i løpet av de siste 3 månedene. 

Om man har behov for dokumentert gjennomgått Covid-19 på koronapass, så kan man bestille time til PCR selv om man har 3 doser vaksine.

Les mer om dette her: Ikke alle må ta en bekreftenede PCR-test.

Kontakt skole og barnehage hvis et barn tester positivt

Har du registrert hurtigtest på barn og barnet har vært i barnehage eller grunnskole/SFO de siste 48 timene, kontakt skolen eller barnehagen og informer om at barnet har testet positivt.

Hva gjør jeg nå?

Hvilke regler som gjelder finner du her.

Informasjon og oversikt over råd og regler om koronavirus

 

Sist endret: 12.04.2022