Gå til innhold Gå til navigasjon

Får fram bygdesjela

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Neste lørdag braker det løs. Over 60 utstillere, ordførerduell, lokal mat og forhåpentligvis mange fornøyde besøkende. Det er klart for Stuttreist & Himlaga 2017.

- Det er helt supert, det har vært veldig god oppslutning. Folk ønsker å være en del av dette. Vi gleder oss, nå er det like før, sier næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland.

Mangfold

Det er lagt opp til et mangfoldig program, med salgsboder, stander, Bondebabes, motorsag, teaterforestilling med bygdetruppen, og ordførerduell.
- Det er tett program, det kommer til å skje noe overalt, hele dagen. Samme hvor du går er det noe som foregår, sier Bakke.

- Aurskog-Høland-sjela

Programmet for festivalen er variert, med noe for enhver smak og aldersgruppe.
- Det er alt fra de store kommersielle matprodusentene, restaurantene, til de små hobbyprodusentene som driver med kranser og ved. Det er hele spekteret, og det er det vi liker, sier Bakke.
Det store mangfoldet var en av suksesskriteriene forrige gang festivalen gikk av stabelen. Aurskog-Høland er full av kreative folk, og det kommer godt fram på festivalen.
- Det var noe av det beste i fjor. Jeg fikk følelsen av å se sjela til bygda igjen, den ekte, ærlige Aurskog-Høland-sjela. Dette er et lavterskeltilbud til alle. Det koster ingenting å komme inn, og alle har mulighet til å være med, sier Bakke.