Kommunens fremtid

Publisert:  Av: Alette Eldøy

Hvordan skal Aurskog- Høland kommune se ut i de neste ti årene? Hva mener du er viktig? Vi inviterer til åpent møte om arbeidet med Kommuneplan 2018-2028.

Representanter fra ulike lag og foreninger uttaler seg om hva de ser på som deres største utfordringer i fremtiden. Blant annet vil Truls Eidsvoll, leder i Ungdomsrådet i Aurskog-Høland, komme med innlegg om de unge sine ønsker, mens Juliane Husvik Sukkestad skal snakke om hvilke muligheter og utfordringer som finnes for kulturlivet i fremtiden.

– Vi har prøvd å sette sammen en variert gruppe talere. Deres innspill vil fortelle om hvilken utvikling de forventer innenfor deres områder og vise ulike utfordringer vi står ovenfor, sier Svein Hoelseth, samfunnsplanlegger i Aurskog-Høland kommune.

På møtet kan du delta i diskusjonene og komme med dine innspill! Det blir servert kaffe, kaker og frukt.

Møtet holdes torsdag 23. mars i kommunestyresalen, klokken 18.30- 21.00

Programmet finner du her.